Kuvia Viestiupseeriyhdistys ry :n toiminnasta

Viestiupseeriyhdistyksen kevätkokous Panssariprikaatissa

Kuutisenkymmentä yhdistyksen aktiivijäsentä kokoontui kevätkokouksen merkeissä Panssariprikaatiin 10.3.2005. Valitettavasti nuorempi jäsenkunta loisti poissaolollaan. Varsinaisen kokouksen ohessa tutustuttiin Suomalaiseen panssariyhtymään. Iltapäivän ohjelmaan kuului sotilaslounas, prikaatin esittely, koulutuksen seuraaminen ja tutustuminen uusimpaan koulutuskalustoon sekä tietysti munkkikahvit sotilaskodissa. Aurinkoisen päivän päätti kokouspäivällinen perinteisillä Suomen kasarmeilla.

Viestiupseeriyhdistyksen syyskokous Riihimäellä

Viestiupseeriyhdistyksen syyskokous pidettiin Viestirykmentissä 27.11.2004. Yhdistyksen puheenjohtajana valittiin jatkamaan Pertti Ruotsalainen. Kokouksessa hyväksyttiin vuodelle 2005 toiminta- ja taloussuunnitelma, jäsenmaksun suuruus sekä valittiin hallituksen jäsenet ja tilintarkastajat.

Normandian maihinnousupaikkoja katsastamassa 27.9.-2.10.2004

Varhain maanantaiaamuna 27.9. kokoontui 26 innokasta Normandian maihinnousupaikkoihin tutustujaa sekä asiantunteva oppaamme eversti evp Sampo Ahto Helsinki - Vantaan lentokentälle ja matkamme Finnairin siivin alkoi kohti Pariisia.

Viestiupseeriyhdistyksen kevätkokous reserviupseerikoululla Haminassa

Viestiupseeriyhdistyksen kevätkokous järjestettiin Reserviupseerikoululla Haminassa 11.3.2004. Vuoden 2003 toimintakertomus ja tilinpäätös vahvistettiin sekä hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Ennen kokousta kuultiin esitelmä ja palkittiin Viestimies-lehden vuoden 2003 kirjoittajat. Kokouksen jälkeen vierailimme RUK-museossa.

Viestiupseeriyhdistyksen risteilyseminaari 18. - 19.3.2004

Viestiupseeriyhdistyksen joka toinen vuosi järjestettävä seminaari toteutettiin 18. - 19.3.2004 m/s Silja Operalla. Aiheena oli tietoturva eri näkökulmista. Seminaarin alustajina ja osallistujina oli arvovaltaisia asiantuntijoita yhteiskunnan eri aloilta. Mielenkiintoisten aiheiden lisäksi seminaari muistetaan ensimmäisen seminaaripäivän coctail -tilaisuudesta ja illallisesta.

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous Riihimäellä 22.11.2003

Viestiupseeriyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestettiin Viesti- ja Sähköteknisen Koulun Luokkatalolla 22.11.2003. Yhdistyksen puheenjohtajana valittiin jatkamaan Pertti Ruotsalainen. Kokouksessa hyväksyttiin vuodelle 2004 toiminta- ja taloussuunnitelma, jäsenmaksun suuruus sekä valittiin hallituksen jäsenet ja tilintarkastajat.

Yhdistyksen kevätkokous Puolustusvoimien tietotekniikkalaitoksella 19.03.2003

Viestiupseeriyhdistyksen kevätkokous järjestettiin Puolustusvoimien tietotekniikkalaitoksella Espoon Kilossa keskiviikkona 19.3.2003. Kokouksessa kuultiin Tietotekniikkalaitoksen tuoreen johtajan, everstiluutnantti Esa Salmisen alustus maavoimien viestijärjestelmistä ja Tietotekniikkalaitoksesta.

Viestiaselajin 85-vuosipäivä ja viestikiltojen liiton 40-vuotisjuhlat Riihimäellä 5.3.2003

Kuvia paraatista, päiväjuhlasta, viestikiltojen liiton juhlavuosikokouksesta ja iltajuhlasta.

Yhdistyksen syyskokous Riihimäellä 23.11.2002

Viestiupseeriyhdistyksen syyskokous järjestettiin Riihimäen varuskunnan upseerikerholla lauantaina 23.11.2002. Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Pertti Ruotsalainen vuoden 2003 alusta alkaen. Mika Ståhlberg piti kokouksen päätteeksi esitelmän aiheesta: "Puolustuksen syvyyden merkitys verkkosodankäynnissä".

Yhdistyksen matka Riikaan 3.-6.10.2002

Viestiupseeriyhdistys ry järjesti lokakuussa 2002 jäsenilleen kulttuurimatkan Riikaan ja sen lähiseuduille.

Yhdistyksen syyskokous Riihimäellä 17.11.2001

Viestiupseeriyhdistys ry:n vuosikokous järjestettiin 17.11.2001 Riihimäellä Viestikoulun luokkatalossa. Kokouksen jälkeen nautittiin pöydän antimia Upseerikerholla, jonka jälkeen uusi viestitarkastaja, ev Simo Alho, piti esitelmän opiskeluvuodestaan Yhdysvalloissa.

Yhdistyksen kevätkokous Tampereella 22.3.2001

Viestiupseeriyhdistys ry:n vuosikokous järjestettiin 22.3.2001 Pirkkalassa Satakunnan Lennoston tiloissa. Ennen kokousta tutustuttiin lennoston toimintaan ja hävittäjäkalustoon. Kokouksen jälkeen vierailtiin Puolustusvoimien Materiaalilaitoksen Esikunnassa.

Viestiaselajin vuosipäivä Riihimäellä 5.3.2001

Viestiaselajin vuosipäivän juhlallisuuksien yhteydessä otettuja kuvia. Kuvat ovat Riihimäen varuskunnan Saunan kentällä järjestetystä kalustoesittelystä.

Sivu päivitetty viimeksi: 02. 12. 2014